Baie
Bucătărie
Camera de zi
Dining room
Dormitor
Grădină și zonă acces

distribuitori
Doriti să comercializați produsele noastre in rețeaua proprie?

comenzi unicat
Pentru cei care doresc un anumit tip de produs sau anumite dimensiuni...

despre produsele Frösén
Arhitectura scandinavă
Designul nostru
Avantajele oțelului inoxidabil

instructiuni de intretinere
Află cum trebuie să ai grijă de produsul proaspăt achiziționat.

cum comanzi
contacteaza-ne
cauta
  pagina principala


situatia comenziivezi cartfinalizeaza cumparaturile

Întreținere și curățare

Produsele Frosen nu necesită o atenție deosebită din punct de vedere al întreținerii, în condițiile unei utilizări normale. Se recomandă însă o curățare periodică a obiectelor, în special a celor aflate în spații cu umiditate ridicată.

Curățarea și cosmetizarea în mod regulat, pot prelungi viața elementelor din oțel inoxidabil cât și menține aspectul atrăgător.

Părțile din inox și sticlă ale mobilierului pot fi curățate prin spălare manuală, doar cu apă caldă și săpun. Se recomandă clătirea cu apă din abundență și folosirea unei cârpe moale pentru ștergere, astfel incât să se evite eventualele pete ce pot rămâne după uscare (datorită calcarului din apă). Aceste pete nu apar in cazul componentelor din inox spălat in mașina de spălat vase (cu funcție de uscare).

În anumite cazuri cum este sticla sablată, pot apărea pete de grăsime datorită contactului suprafeței sablate a sticlei cu pielea umană. Acestea pot fi eliminate ușor prin curățarea regulată a sticlei (apa + detergent sau soluție pentru spălat sticla).

Petele de anumite alimente cum ar fi lactatele, sarea, citricele, trebuie să fie spălate cât mai repede.
Pentru eliminarea anumitor impurități pentru care metodele enumerate mai sus nu dau rezultate mulțumitoare, recomandăm folosirea soluțiilor speciale existente pe piață.


Sfaturi pentru curățarea mobilierului sau componentelor din inox:

Problema: Mod de curãțare: Comentarii:
Curatare de rutina. Sapun sau detergent delicat si apa (preferabil calda) Curatati cu buretele, clatiti cu apa curata, uscati daca este necesar. Urmariti liniile de lustruire ale materialului.
Amprente Sapun si apa calda sau solvent organic (de ex. acetona, alcool) Clatiti cu apa curata si uscati. Urmariti liniile de lustruire ale materialului.
Pete dificile si decolorare. Solutii de curatare delicate sau speciale pentru inox. Folositi carpa, buretele sau perie (nylon moale sau naturala - o periuta de dinti veche). Clatiti bine cu apa curata si uscati. Urmariti liniile de lustruire ale materialului.
Depozite de piatra datorate apei dure Solutie din o parte de otet si trei parti de apa. Curatati solutia cu apa si sapun, clatiti cu apa curata si uscati. Urmariti liniile de lustruire ale materialului.
Urme de ulei sau grasime. Solventi organici (de ex. acetona, alcool). Grasimea de gatit veche poate fi inmuiata inainte cu amoniac. Clatiti bine cu apa curata. Folositi manusi de cauciuc, amestecati solutia intr-un recipient de sticla, si aveti grija cu acidul.© 2002 - 2018 Frosen by Design;
Linia de produse Frösén este proprietate a companiei Comet EM
Archiweb a creative concept developed by Archiweb